ISD Noordenkwartier | Bureau activering-vind het vrijwilligerswerk dat bij u past

Bureau activering-vind het vrijwilligerswerk dat bij u past

 

Bureau activering

Waar wordt u nou echt blij van? Wat doet u graag in het dagelijks leven? Welke hobby's heeft u? Waar bent u goed in? Dit zijn enkele vragen die u bij Bureau Activering kunt verwachten. Vaak vindt u veel meer leuk dan u denkt en kunt u nog veel meer dan u denkt!

Samen met u brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Zodra dit duidelijk is, gaan wij op zoek naar passend vrijwilligerswerk voor u. Op deze manier proberen wij gezamenlijk het uiteindelijke doel te bereiken: regulier werk of een zinvolle besteding van uw tijd.

Waar en wanneer

  • Waar: ISD Noordenkwartier
  • Wanneer: Elke donderdagochtend van 09.00 uur tot 10.30 uur

Contact

Wilt u zich aanmelden voor het project Bureau Activering? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ISD Noordenkwartier.

projectenisd@noordenkwartier.nl
Telefoon: (050) 599 46 45 (op werkdagen van 09.00 uur tot 10.30 uur)

Deelnemer aan het woord

"Ik ben met Bureau Activering in aanraking gekomen nadat ik mijn eigen bedrijf ben kwijtgeraakt. De dames van Bureau Activering hebben mij aan mijn huidige baan geholpen. Ik ben nu vrijwilliger op een basisschool. Daar houd ik mij bezig met mijn hobby: klusjes opknappen. Met het vrijwilligerswerk ben ik niet alleen goed voor de maatschappij, maar bovenal voor mezelf. Ik doe iets waar ik plezier in heb, ontmoet nieuwe mensen en ben lekker bezig."

Zoeken

Zoeken
 
©2018 ISD Noordenkwartier Gemeenteoplossingen | Content Management